Securitas

Securitas

Securitas waakt over uw bedrijf

Securitas waakt over uw bedrijf

Dankzij het partnership met Securitas, kunnen de leden van Bewora al meer dan 15 jaar vertrouwen op een all-round beveiliging van hun volledige bedrijfssite en dit 7/7 tussen 22:00 en 06:00 uur. Dit dankzij de inzet van performante technologie en de permanente aanwezigheid van een mobiele bewakingsagent. De agent voert preventieve controlerondes uit én is meteen ter plaatse in het geval van een alarm. Dankzij de preventieve aanpak van Securitas én de haarscherpe interventietijden verkleint het risico op inbraak, brand of vandalisme aanzienlijk.

Sinds 2021 heeft Securitas ook een uitvalsbasis op de industriezone waardoor we nog dichter staan bij onze klanten.

Ontdek in deze video hoe we een industriezone beveiligen: Securitas Consortium Security

Preventieve controlerondes

Preventieve controlerondes omvatten de controle van de buitenkant van een gebouw. Onze bewakingsagent controleert op de aanwezigheid van verdachte omstandigheden.

Interventie na alarm

Na ontvangst van een alarmmelding, stuurt het SOC (de meldkamer) onmiddellijk een mobiele bewakingsagent ter plaatse voor een externe controle. Indien de bewakingsagent ook over toegangsmiddelen beschikt, voert hij/zij eveneens een interne controle uit.

In geval van vals alarm sluit de mobiele agent het gebouw af en activeert hij/zij het alarmsysteem opnieuw.

Als de mobiele bewaker niet in staat is het alarmsysteem opnieuw te activeren en/of het gebouw goed te vergrendelen, blijft hij/zij ter plaatse tot de klant aanwezig is. Bij reëel alarm verwittigen ze de hulp- en/of ordediensten en de klant. De mobiele bewakingsagent blijft ter plaatse tot één van hen aanwezig is. In beide gevallen zal de bewakingsagent het pand of gebouw pas verlaten na ontvangst van een formele toestemming van de klant.

Dankzij een continue aanwezigheid tussen 22u00-06u00 op het industrieterrein van Wommelgem en Ranst kunnen we snelle interventies uitvoeren.

Rapporten

Securitas zorgt voor absolute transparantie. Dankzij de toepassing van de nieuwste technologie zijn we niet alleen in staat om al onze beloftes na te komen, maar ook om u gedetailleerde rapporten te bezorgen via de MySecuritas applicatie.

Over Securitas

Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van beveiliging en bewaking en is actief in sectoren zoals on-site en remote bewaking, technologische oplossingen, security-advies en trainingen. Door een combinatie van mensen, technologie en kennis kan Securitas inspelen op de specifieke behoeften van de klant om zo de meest efficiënte en vooruitstrevende veiligheidsoplossing te vinden. Meer dan 6000 medewerkers maken in België een verschil in zowel de residentiële sector, bij KMO’sgrote ondernemingen als in de publieke sector.

Meer info: www.securitas.be

Contact

Sales Consultant: Davy Ben Tahar, davy.ben.tahar@securitas.be, +32 472 18 03 80

Mobile Customer Care Officer: Laurens Verbauwhede, laurens.verbauwhede@securitas.be +32 494 26 64 01

Kantoor Wilrijk: Moerelei 125 – 2610 Wilrijk

LinkedIn: Securitas Belgium

Facebook: Securitas Belgium