Odot

Odot

O.[Odot] wordt de nieuwe structurele energiepartner van BEWORA

O.[Odot] wordt de nieuwe structurele energiepartner van BEWORA

O.[Odot] wordt globale partner voor energie en elektrische mobiliteit van Bewora en haar leden. Hierdoor kunnen de leden genieten van de beste prijsopportuniteiten op de markt.

Koop altijd optimaal energie

O.[Odot] zorgt voor een totale ontzorging op vlak van de aankoop van elektriciteit en gas. Niet enkel nemen ze het beheer van de contracten over, ze houden ook continue de markt in de gaten voor interessante prijsopportuniteiten.

Door bedrijven te clusteren in ideale groepsvolumes worden lagere groothandelsprijzen ook toegankelijk voor de kleinere verbruikers.

  • Totale ontzorging
  • Altijd de beste prijzen
  • Onafhankelijk advies

Verkoop elektriciteit aan de hoogste prijs

Enkele maanden terug vertelde Chris, de CEO van O.[Odot] tijdens het Bewora Open Café reeds aan de leden dat het -model ook kan ingezet worden voor de verkoop van energie. Zo klikten ze de prijs voor injectie voor haar klanten vast op het hoogste punt in twee jaar.

Zonnepanelen B2B en particulier

Dankzij het -model krijgen de leden van Bewora als eerste de kans om in te tekenen op een gestandaardiseerd aanbod voor zonnepanelen, tegen prijzen die gemiddeld 30% lager liggen dan de markt. Zo zien we terugverdientijden ontstaan tussen de 3-6 jaar.

  • Tot 30% prijsbesparing
  • 3-6 jaar terugverdientijd
  • 25 jaar garantie

Elektrische mobiliteit

Ook voor laadpalen werkt O.[Odot] momenteel aan een optimale deal in de markt zodat de Bewora leden van de beste voorwaarden kunnen genieten. Daarnaast zal O.[Odot] ook instaan voor het beheer van het laadpalenpark, zodat u als bedrijf volledig ontzorgd wordt.

De Bewora leden kunnen zich als eerste pre-registreren voor het toekomstige aanbod.

Registreer hier voor laadpalen

Voor verdere informatie omtrent de voorwaarden van de verschillende diensten van O.[Odot] kan rechtstreeks contact opgenomen worden met Chris Elbers, het aanspreekpunt voor de Bewora-leden.

Contactgegevens Odot

+32 (0) 478 56 39 26