clip_image001

Ysebaert NV

Al 70 jaar nichspecialist in elektrotechnische oplossingen

Welke producten/services leveren jullie?

Ysebaert biedt u kwalitatief hoogstaande producten en professioneel advies om elektrotechnische oplossingen te implementeren. Wij bieden u een ruim aanbod aan:

  • Explosieveilige producten zoals: ATEX behuizingen, ATEX verlichting en signalisatie, installatiemateriaal. Onze specialiteit: maatwerk klemmenkasten, schakelkasten, bedieningskasten, ...
  • Hybride energiesystemen: wij ontwikkelen voor u off/on-grid systemen en leveren de nodige producten zoals (thuis)batterijen, zonnepanelen, batterijladers, omvormers, watergekoelde generatoren…
  • Maritieme en offshore verlichting: kwaliteitsvolle armaturen, navigatieverlichting, zoeklichten en installatiemateriaal.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Door een partnership met sterke merken, bieden we kwaliteitsvolle en bedrijfszekere producten aan. Door een voortdurende opbouw van kennis en ervaring, bouwen we aan een sterke klantenservice waardoor we u makkelijker kunnen helpen de juiste oplossing(en) te kiezen. Tegelijk investeren we voortdurend in medewerkers die over de technische kennis en de menselijke vaardigheden beschikken om maatwerkprojecten en bestellingen op een correcte maar ook prettige manier van A tot Z te begeleiden. We willen een kmo zijn die dicht bij z’n klanten staat en door te kiezen voor een lokale voorraad en productie kiest voor korte communicatielijnen en leveringstermijnen.

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer
tblogisticsranst_logo

TB-Logistics

TB-Logistics is een transport- en logistiek bedrijf dat reeds 60 jaar bestaat.
IJzerland-1

IJzerland BV

Totaalservice in metaalverwerking: van oud ijzer tot containerverhuur, industriële metaalafbraakwerken en tankreiniging.
Pneuvano-Logo

PNEUVANO

Wij helpen Machinebouwers en Productiebedrijven met hun Pneumatica, Vacuüm, Robottoepassingen en Afsluiters
logo-Ternesse-klein

Ternesse Golf & Country Club

Een golf van enthousiasme!