clip_image001

Ysebaert NV

Al 70 jaar nichspecialist in elektrotechnische oplossingen

Welke producten/services leveren jullie?

Ysebaert biedt u kwalitatief hoogstaande producten en professioneel advies om elektrotechnische oplossingen te implementeren. Wij bieden u een ruim aanbod aan:

  • Explosieveilige producten zoals: ATEX behuizingen, ATEX verlichting en signalisatie, installatiemateriaal. Onze specialiteit: maatwerk klemmenkasten, schakelkasten, bedieningskasten, ...
  • Hybride energiesystemen: wij ontwikkelen voor u off/on-grid systemen en leveren de nodige producten zoals (thuis)batterijen, zonnepanelen, batterijladers, omvormers, watergekoelde generatoren…
  • Maritieme en offshore verlichting: kwaliteitsvolle armaturen, navigatieverlichting, zoeklichten en installatiemateriaal.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Door een partnership met sterke merken, bieden we kwaliteitsvolle en bedrijfszekere producten aan. Door een voortdurende opbouw van kennis en ervaring, bouwen we aan een sterke klantenservice waardoor we u makkelijker kunnen helpen de juiste oplossing(en) te kiezen. Tegelijk investeren we voortdurend in medewerkers die over de technische kennis en de menselijke vaardigheden beschikken om maatwerkprojecten en bestellingen op een correcte maar ook prettige manier van A tot Z te begeleiden. We willen een kmo zijn die dicht bij z’n klanten staat en door te kiezen voor een lokale voorraad en productie kiest voor korte communicatielijnen en leveringstermijnen.

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-VL-bewora

VAN LOOVEREN NV

GROOTHANDEL TUINBOUWGLAS EN KUNSTSTOFPLATEN
036d5e3d-faf0-4f18-99e5-87b7c7c51ae3

Uitgeverij VAN IN

VAN IN is de grootste educatieve leermiddelen ontwikkelaar in België.
Logo_MAN_pos_RGB

MAN Antwerpen

MAN Antwerpen is het filiaal te Wommelgem van MAN Truck & Bus België
SMEETS-VAN-LOOCK-LOGO-2

SMEETS – VAN LOOCK

Ons accountantskantoor is uw betrouwbare gids in accountancy en fiscaliteit
foto-nieuw-logo

Feestzaal Weilandshof

Feestzaal - seminarie
Baken-logo-klein-scherm-100

Baken – ATB VAN DER WEEHE NV

Ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van alle groenwerk onder één dak