Van Hooff_Logo

Van Hooff Verzekeringen

Meer dan ooit dichtbij

Welke producten/services leveren jullie?

Wij zijn een verzekeringskantoor voor zelfstandigen en ondernemingen, voor particulieren én voor verenigingen en VZW's. Ons toegewijde team van experten verdiept zich in jouw verzekeringsdossiers, of het nu gaat om een hospitalisatieverzekering voor een werknemer van je kmo, een schuldsaldo verzekering voor jezelf als zelfstandige, of een verplichte aansprakelijkheidsverzekering als bouwondernemer.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

We zijn ongedwongen en professioneel. Bij ons ben je geen nummer op een dossier. Schadeclaim of polis, wij nemen de tijd voor jouw verhaal. We zijn direct en eerlijk en gaan samen met jou op zoek naar een oplossing zonder verbloeming. What you see is what you get: een weloverwogen voorstel van onze deskundigen. Wij zijn een verzekeraar die samen met jou naar een oplossing zoekt. Een betrouwbare partner die vooruitdenkt en transparant je risico’s inschat en indekt.

 

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-Antoine-groot

Restaurant Antoine Remkorest BV

Koen Devoght en zijn team ontvangen jullie graag voor een culinaire belevenis met gerechten uit de moderne Franse keuken met Zuiderse invloeden.
Cargoliner

Cargoliner Belgium BV

The way forward in Roadfreight!
Meyer-Antwerp-Logo-_2_

Meyer Antwerp

Uw kantoor, onze passie
Middel-7ElCitadel

El Citadel

Padel en zoveel meer - sport in het groen!
logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer