Print

Securitas

Securitas waakt over uw bedrijf

Welke producten/services leveren jullie?

Dankzij het partnership met Securitas, kunnen de leden van Bewora al meer dan 15 jaar vertrouwen op een all-round beveiliging van hun volledige bedrijfssite en dit 7/7 tussen 22:00 en 06:00 uur. Dit dankzij de inzet van performante technologie en de permanente aanwezigheid van een mobiele bewakingsagent. De agent voert preventieve controlerondes uit én is meteen ter plaatse in het geval van een alarm. Dankzij de preventieve aanpak van Securitas én de haarscherpe interventietijden verkleint het risico op inbraak, brand of vandalisme aanzienlijk.

Sinds 2021 heeft Securitas ook een uitvalsbasis op de industriezone waardoor we nog dichter staan bij onze klanten.

Preventieve controlerondes

Preventieve controlerondes omvatten de controle van de buitenkant van een gebouw. Onze bewakingsagent controleert op de aanwezigheid van verdachte omstandigheden.

Interventie na alarm

Na ontvangst van een alarmmelding, stuurt het SOC (de meldkamer) onmiddellijk een mobiele bewakingsagent ter plaatse voor een externe controle. Indien de bewakingsagent ook over toegangsmiddelen beschikt, voert hij/zij eveneens een interne controle uit.

In geval van vals alarm sluit de mobiele agent het gebouw af en activeert hij/zij het alarmsysteem opnieuw.

Als de mobiele bewaker niet in staat is het alarmsysteem opnieuw te activeren en/of het gebouw goed te vergrendelen, blijft hij/zij ter plaatse tot de klant aanwezig is. Bij reëel alarm verwittigen ze de hulp- en/of ordediensten en de klant. De mobiele bewakingsagent blijft ter plaatse tot één van hen aanwezig is. In beide gevallen zal de bewakingsagent het pand of gebouw pas verlaten na ontvangst van een formele toestemming van de klant.

Dankzij een continue aanwezigheid tussen 22u00-06u00 op het industrieterrein van Wommelgem en Ranst kunnen we snelle interventies uitvoeren.

Rapporten

Securitas zorgt voor absolute transparantie. Dankzij de toepassing van de nieuwste technologie zijn we niet alleen in staat om al onze beloftes na te komen, maar ook om u gedetailleerde rapporten te bezorgen via de MySecuritas applicatie.

 

 

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van beveiliging en bewaking en is actief in sectoren zoals on-site en remote bewaking, technologische oplossingen, security-advies en trainingen. Door een combinatie van mensen, technologie en kennis kan Securitas inspelen op de specifieke behoeften van de klant om zo de meest efficiënte en vooruitstrevende veiligheidsoplossing te vinden. Meer dan 6000 medewerkers maken in België een verschil in zowel de residentiële sector, bij KMO’s, grote ondernemingen als in de publieke sector.

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-Antoine-groot

Restaurant Antoine Remkorest BV

Koen Devoght en zijn team ontvangen jullie graag voor een culinaire belevenis met gerechten uit de moderne Franse keuken met Zuiderse invloeden.
Cargoliner

Cargoliner Belgium BV

The way forward in Roadfreight!
Meyer-Antwerp-Logo-_2_

Meyer Antwerp

Uw kantoor, onze passie
Middel-7ElCitadel

El Citadel

Padel en zoveel meer - sport in het groen!
logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer