Odot-logo-new-V_orange_blue-bg-02

Odot

Odot verlaagt uw energiekosten door middel van een uniek aankoopmodel, ondersteund door AI en innovatieve software.

Welke producten/services leveren jullie?

Elektriciteit en aardgas: Geniet van lagere kosten voor gas en elektriciteit, die u als individueel bedrijf nooit zou kunnen bedingen. Onze continue marktscreening en ruime ervaring in energie trading verzekeren u van scherpere tarieven.

Energie-injectie: Uw zonnepanelen of uw windpark produceert meer energie dan uw bedrijf verbruikt? Door bundeling en kennis van energie trading, zorgen we voor de meest gunstige voorwaarden voor de verkoop van uw injectie.

Windturbines en PPA: Odot ontwerpt, ontwikkelt én realiseert projecten voor windenergie, samen met uiterst betrouwbare installateurs en partners. Daarbij staat uw belang op elk moment centraal. De opgewekte energie verkopen we tegen de beste voorwaarden op de markt.

Duurzame energie: Wilt u groene energie aankopen of die zelf opwekken met een innovatieve installatie? Inzetten op een elektrisch wagenpark, zonnepanelen of windturbines? Odot ontwikkelt de oplossing die bij uw bedrijfsstrategie past.

Zonnepanelen: Onze energiespecialisten selecteren de juiste partners voor uw project, met uitsluitend installaties van uitzonderlijke kwaliteit.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Uitstekende aankoopstrategie.

Onze jarenlange ervaring in energie trading bij energieleveranciers, gaf ons cruciale inzichten in de opbouw van energiecontracten en de optimale manier om energie aan te kopen. We kennen de marges en de mogelijkheden als geen ander.

Die kennis spelen we gericht uit in onderhandelingen met verschillende energiepartijen, waarbij we uw belangen behartigen. Door het gewicht van onze klanten te bundelen, bedingen we voorwaarden die een individueel bedrijf nooit kan bereiken.

Expertise.

De experts achter Odot boekten jarenlang mooie successen voor energiebedrijven en verfijnden hun skills in energie trading en -levering. Ze verkochten energie aan bedrijven - maar ook via makelaars en consultants.

Onze expertise in energiecontracten, energie trading, marges en onderhandeling staat voortaan tot uw dienst. Deze leidt voor u tot het beste aankoopmodel met de laagste kosten.

Oplossingen die energie geven.

Odot bedingt de beste voorwaarden voor uw gas- en elektriciteitsverbruik. Maar we gaan nog verder dan dat. Op vraag van onze klanten ontwikkelden we een integrale aanpak in energie. Elk energievraagstuk krijgt een gerichte oplossing. Zonnepanelen, laadpalen, windenergie... Odot adviseert, ontwikkelt en realiseert.

Elke oplossing wordt uitgerold met het oog op de toekomst - want de energiesector is in volle verandering. We integreren IT-toepassingen en AI voor een tastbare meerwaarde. En blijven evolueren op het ritme en de vraag van onze klanten.

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-Aerts

Aerts Tuinaannemingen

Tuinaanleg met ervaring sinds 1969
naamkaartje_DBFLEX_achter

DB FLEXIBLE LOGISTICS

Logistiek, Flexible to your needs
Danielle-PEENEN-Logo-met-R

PEENEN-IP BV

Wij zorgen voor een optimale juridische bescherming van wat uw bedrijf zo uniek maakt: uw merken en creaties!
Print

la-on

More than a law firm
Phill. Jans logo PMS

Klinger – Philippe jans nv

technische producten in rubber voor de industrie