Meyer-Antwerp-Logo-_2_

Meyer Antwerp

Uw kantoor, onze passie

Welke producten/services leveren jullie?

Als Bewora-lid wordt u door Meyer Antwerp volledig ontzorgd in al uw kantoorbenodigdheden. Alles van papierwaren tot kantoormeubilair en zelfs catering vindt u op onze webshop.

Met een online assortiment van meer dan 30.000 unieke artikelen kan u vrij prijzen en merken met elkaar vergelijken tot we een toegepaste oplossing voor uw kantoor bekomen. Al uw kantoormateriaal wordt de dag na bestelling nog geleverd!
Heeft u moeilijkheden bij het maken van uw selectie? Ons team staat volledig tot uw beschikking voor al uw vragen en ergonomisch advies.

Als ergonomische expert richten we het kantoor volledig in tot uw ideale werkomgeving. Bij elke stap, van ontwerp tot en met oplevering en installatie, wordt u intern opgevolgd door een vaste contactpersoon.

Mocht u enige vragen over ons assortiment of de inrichting van uw kantoor hebben dan mag u ons altijd contacteren. Persoonlijke service is onze topprioriteit!

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Meyer is al sinds 1786 actief op de markt. Als één van de oudste bedrijven in Antwerpen hebben we een hoop ervaring en expertise opgenomen, en is ons gamma ergonomisch kantoormeubilair enorm uitgebreid. Wij komen niet alleen uw meubels plaatsen, maar ondersteunen en adviseren u ook bij in het inrichten van uw kantoor en het maken van uw bestellingen.

Bij het plaatsen van bureaustoelen of tafels helpen wij u ook met het correct instellen van uw kantoormeubilair. Zo behoudt iedereen op kantoor de perfecte werkhouding, en voorkomt u nek-en rugklachten tijdens de werkuren.

Als uw vaste kantoorpartner doen we er alles aan om u de ideale kantoorervaring te bezorgen.

Galerij

Andere leden uit deze sector

Cargoliner

Cargoliner Belgium BV

The way forward in Roadfreight!
Meyer-Antwerp-Logo-_2_

Meyer Antwerp

Uw kantoor, onze passie
Middel-7ElCitadel

El Citadel

Padel en zoveel meer - sport in het groen!
logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer
tblogisticsranst_logo

TB-Logistics

TB-Logistics is een transport- en logistiek bedrijf dat reeds 60 jaar bestaat.