Mapeco-logo-met-slogan

Mapeco

MAPECO is dé leverancier van bouwgereedschap in de Kempen, Antwerpen en de regio Vilvoorde.

Welke producten/services leveren jullie?

Met 4 winkels én een webshop richten we ons op de vakman in de bouwsector, van schrijnwerker tot koeltechnieker. Daarnaast bevoorraden we ook vele grote en kleine klanten uit andere industrieën. Wij beschikken over meer dan 300 topmerken en de klant vindt bij ons net die grotere maat of speciale uitvoering die hij bij andere winkels enkel via bestelling kan krijgen. Dankzij ons uitgebreid assortiment beschikken wij over een voordeel ten aanzien van andere winkels: de klant vindt bij ons op één adres al zijn benodigdheden.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

MAPECO: UW TOTAALLEVERANCIER

Mapeco werd opgericht in Turnhout op 11 mei 1990. De activiteiten van dit familiebedrijf bestonden aanvankelijk uit klein- en groothandel in meubelbeslag en ijzerwaren. Hoewel Mapeco in de beginjaren een typische ijzerhandel was, is de firma uitgegroeid tot een kwalitatieve totaalverdeler van alles wat met bouw en industrie te maken heeft. Het gamma van artikelen blijft zich uitbreiden met nieuwe assortimenten van accu- en elektrische machines, handgereedschap, pneumatisch gereedschap, lijmen & siliconen, verf, tuingerief, verlichting, lasapparaten, werkkledij & PBM’s, en dergelijke meer. Mapeco ziet zichzelf als totaalleverancier voor de bouw en de industrie, en zal er alles aan doen om de klant van elk benodigd product te voorzien.

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-Antoine-groot

Restaurant Antoine Remkorest BV

Koen Devoght en zijn team ontvangen jullie graag voor een culinaire belevenis met gerechten uit de moderne Franse keuken met Zuiderse invloeden.
Cargoliner

Cargoliner Belgium BV

The way forward in Roadfreight!
Meyer-Antwerp-Logo-_2_

Meyer Antwerp

Uw kantoor, onze passie
Middel-7ElCitadel

El Citadel

Padel en zoveel meer - sport in het groen!
logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer