IJzerland-1

IJzerland BV

Totaalservice in metaalverwerking: van oud ijzer tot containerverhuur, industriële metaalafbraakwerken en tankreiniging.

Welke producten/services leveren jullie?

Wat doen wij bij IJzerland BV?

  • Wij doen aan metaal-en schroothandel. Dit is de aan- en verkoop van oude metalen zoals ijzer, staal, blik, koper, lood, zink, accu's, elektrokabels, AEEA... Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om hun materialen te verkopen.
  • Voor grotere hoeveelheden plaatsen wij containers voor het ophalen van schroot, zowel ferro als non-ferro.
  • Wij staan in voor de afbraak van: grote en kleine metaalconstructies, machines, koel- en verwarmingsinstallaties, buiten gebruik gestelde opslagtanks. Met overhandiging van een vernietigingsattest.
  • We reinigen en neutraliseren brandstoftanks. Hierbij worden de (zware) stookolietanks opgewarmd, geledigd en gereinigd. Ook breken we tanks, tankparken en bijhorende installaties af, eventueel ook met mobiele schrootscharen.

 

 

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

IJzerland is vergund als overbrenger, ophaler en vervoerder van afvalstoffen. Op ons depot zijn wij vergund voor het bewerken ervan. De metalen die binnenkomen op onze site worden in eigen beheer verwerkt. We recycleren ze tot materiaal dat we rechtstreeks bij de smeltovens aanleveren.

Wij zijn een onderneming met een groen hart! Dag na dag drukken wij onze stempel op de metaalverwerkende industrie en doen wij telkens mee met de vernieuwingen om onze ecologische voetafdruk te kunnen vergroten.

Als team, met een enorme collegiale sfeer, staan wij elke dag klaar om onze klanten warm te verwelkomen en de beste service te bieden!

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer
tblogisticsranst_logo

TB-Logistics

TB-Logistics is een transport- en logistiek bedrijf dat reeds 60 jaar bestaat.
IJzerland-1

IJzerland BV

Totaalservice in metaalverwerking: van oud ijzer tot containerverhuur, industriële metaalafbraakwerken en tankreiniging.
Pneuvano-Logo

PNEUVANO

Wij helpen Machinebouwers en Productiebedrijven met hun Pneumatica, Vacuüm, Robottoepassingen en Afsluiters
logo-Ternesse-klein

Ternesse Golf & Country Club

Een golf van enthousiasme!