LOGO-feederone2023-72dpi

Feeder One

Your sustainable platform innovating logistics in DIY & Garden

Welke producten/services leveren jullie?

Feeder One is het duurzame Supply Chain Platform voor producenten en retailers, waarbij we de logistiek in de Doe-het-zelf- en Tuinsector innoveren. Door een kortere supply chain te creëren, streven wij naar lagere kosten voor de gewenste diensten met een hogere beschikbaarheid van de goederen met maximale controle voor de producent en/of retailer. Onze digitale bestelplatformen vergemakkelijken en automatiseren de orderflow van zo’n 200 merken.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Wij overbruggen de kloof tussen 3 spelers in de keten: leveranciers, retailers & consumenten. Onze oplossing zorgt voor een succesvolle stroom van goederen, betalingen en data.

Het uitgebreide netwerk van Feeder One is een belangrijke troef, met meer dan 2500 leveradressen in de DIY, GARDEN & PROF sector. Dankzij dit uitgebreide netwerk kunnen we de toeleveringsketen efficiënt en effectief consolideren en optimaliseren, waardoor de kosten dalen en de flexibiliteit toeneemt. Ons netwerk biedt ook een groot bereik en schaalgrootte voor onze partners, zodat zij hun activiteiten kunnen uitbreiden en nieuwe klanten kunnen bereiken.

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer
tblogisticsranst_logo

TB-Logistics

TB-Logistics is een transport- en logistiek bedrijf dat reeds 60 jaar bestaat.
IJzerland-1

IJzerland BV

Totaalservice in metaalverwerking: van oud ijzer tot containerverhuur, industriële metaalafbraakwerken en tankreiniging.
Pneuvano-Logo

PNEUVANO

Wij helpen Machinebouwers en Productiebedrijven met hun Pneumatica, Vacuüm, Robottoepassingen en Afsluiters
logo-Ternesse-klein

Ternesse Golf & Country Club

Een golf van enthousiasme!