Middel-7ElCitadel

El Citadel

Padel en zoveel meer - sport in het groen!

Welke producten/services leveren jullie?

Op zoek naar een bruisende padelclub midden in de prachtige natuur? Welkom bij El Citadel! Verscholen in het groen naast het fort van Borsbeek kan je erop los padellen op één van onze 10 courts, waarvan 6 overkapt. Onze courts zijn gebouwd met de beste materialen en ontwikkeld met de hulp van padelexperten uit Spanje – het Mekka van onze sport!

We hebben iets met ballen, want je kan bij ons ook terecht voor tennis, voetvolley, spikeball, pickleball, volleyball of petanque. En we bieden daarnaast ook nog yogalessen, personal training en bootcamp workouts in groep aan. Beleef de perfecte dag in El Citadel: gezellig sporten met vrienden of familie, een wandeling in de natuur en afsluiten met een hapje en drankje in het gezellige ‘La Cantina’. Ons zomerterras is open! De allerkleinsten kunnen ravotten in de speeltuin en viervoeters aan de leiband zijn ook welkom! 

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Ben je van plan een leuke teambuilding te organiseren? Of wil je je medewerkers de kans geven om te sporten bij El Citadel? Misschien ben je op zoek naar een toffe plek voor een businesslunch, gevolgd door een stevige wandeling in de natuur?

Bij El Citadel verwelkomen we alle bedrijven, groot of klein. Zelfs scholen of andere organisaties kunnen bij El Citadel hun sportdagen organiseren. Zit je met vragen? Get in touch! We creëren een pakket op maat dat exact voldoet aan waar je naar op zoek bent!
Klinkt bueno?

Galerij

Andere leden uit deze sector

Cargoliner

Cargoliner Belgium BV

The way forward in Roadfreight!
Meyer-Antwerp-Logo-_2_

Meyer Antwerp

Uw kantoor, onze passie
Middel-7ElCitadel

El Citadel

Padel en zoveel meer - sport in het groen!
logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer
tblogisticsranst_logo

TB-Logistics

TB-Logistics is een transport- en logistiek bedrijf dat reeds 60 jaar bestaat.