dauby-logo-vector-zw

Dauby nv

Wij zijn importeur en exporteur van exclusief en uniek deur-, raam- en meubelbeslag.

Welke producten/services leveren jullie?

Dauby staat bekend om innovatief deur-, raam- en meubelbeslag dat perfect aansluit bij elk type interieur.

Bovendien hebben we naast interieurbeslag een ruime collectie aan badkameraccessoires, keukenaccessoires, en metalen en bronzen tegels, om elk interieur tot in de puntjes af te werken.

Naast baanbrekende designs bieden we ook historische modellen aan, en werken we graag met natuurlijke materialen die voor een pure en warme finishing touch zorgen.

Bij Dauby hebben we een brede waaier aan stijlen. Voor elk interieur hebben wij wel een deurklink en/of meubelknop in een passende stijl die aansluit bij jouw interieurwensen. Ben je fan van een landelijke stijl of eerder een industriële stijl - Dauby heeft het allemaal in het gamma!

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Onze passie vind je terug in elke stap van het proces: we denken mee met onze klanten en verdelers, volgen de interieurtrends op de voet en bekijken continu hoe we ons ambachtelijk productieproces kunnen verbeteren.

Dauby, dat is :

  • authentiek en innovatief Belgisch
  • gietproces in oude mallen
  • prachtig patina
  • unieke stukken door topdesigners
  • natuurlijk, warme materialen

Als trendsetter in de markt, komen we steeds naar buiten met unieke ontwerpen die zowel in rustieke interieurs, als in moderne woningen passen. We laten ons vaak inspireren door populaire stromingen van vroeger - denk aan de prachtige designs uit het Bauhaus - en steken deze vervolgens in een nieuw jasje. Daarnaast zetten we op vlak van materialen de toon in de wereld van deur-, raam- en meubelbeslag.

Zo werken we uitsluitend met massieve en natuurlijke materialen van hoogstaande kwaliteit, zoals Brons, Wit Brons, Ruw Metaal en Verouderd IJzer, die in zandmallen worden gegoten. Ten slotte worden al onze producten met de hand afgewerkt. Dit geeft onze collecties een authentiek en vooral tijdloos karakter, waardoor ze zich distantiëren van het massaproduct.

“Bij Dauby geloven we in de kracht van kwaliteit en authenticiteit, en deze combinatie vind je terug in onze uitgebreide collectie raam-, deur- en meubelbeslag.”

Galerij

Contactgegevens

Stephanie Van Mechelen
+32 3 354 16 86

Sociale media

Andere leden uit deze sector

LOGO-feederone2023-72dpi

Feeder One

Your sustainable platform innovating logistics in DIY & Garden
OIP

Onafhankelijk Adviesplatform

Energieadvies afgestemd op de behoeften van uw bedrijf
Print

Securitas

Securitas waakt over uw bedrijf
xtra-groep-1536x1536

Xtra Groep

Vinden, Binden, Boeien: HR partner van A-Z
CBD-SCHOONMAAK-OP-MAATlogo-1536x1101

Cleaning Behind Doors

Schoonmaak op maat
Fluxa logo

Fluxa solutions

100% ontzorging voor uw laadinfrastructuur