logoAFTI-2021-corporate-pos

AFT INTERNATIONAL NV

TOTAALLEVERANCIER ORTHOPEDIE, PODOLOGIE EN PODOTHERAPIE

Welke producten/services leveren jullie?

AFT International is als totaalleverancier gespecialiseerd in de productie en verdeling van machines en materialen voor orthopedie, podologie en podotherapie. Van orthesen en prothesen tot podologische zolen en het inrichten van werkplaatsen. Onze missie? Elke praktijk voorzien van de veiligste en efficiëntste oplossingen. Dankzij de input van onze klanten ontwikkelen we de meest kwalitatieve hulpmiddelen op maat. Op die manier kunnen zij de beste zorg garanderen aan hun patiënten.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Net zoals elk menselijk lichaam uniek is, heeft ook uw zaak haar eigenschappen en noden. Daarom streven we bij AFT International naar een alles-op-maat-service. Die service is drieledig.

  • Machines en werkplaatsinrichting: we begrijpen hoe belangrijk de juiste werkplaatsinrichting en machines zijn voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Of u nu op zoek bent naar werkbanken, schuurarmaturen, behandeltafels of meetinstrumenten: bij AFT hebben we alles wat u nodig heeft voor een optimale werking en service.
  • Grondstoffen en materialen: we voorzien u van hoogkwalitatieve materialen zodat u aan uw patiënten van de beste zorg kan bieden. We zijn totaalleverancier voor al uw orthopedisch en podologisch materiaal, zoals bekledingsmateriaal, cadcam materiaal, polstering en EVA. Zo heeft u in één keer alles wat u nodig heeft voor halffabricaten, freesblokken op maat en D3D steunzolen.
  • Lijmen en chemische producten: als groothandel voor podologie en orthopedie hebben we een groot aanbod lijmen, oplosmiddelen en andere chemische producten om een betrouwbaar eindresultaat te bekomen.

 

We’re moved by mobility, so let’s move together!

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-Antoine-groot

Restaurant Antoine Remkorest BV

Koen Devoght en zijn team ontvangen jullie graag voor een culinaire belevenis met gerechten uit de moderne Franse keuken met Zuiderse invloeden.
Cargoliner

Cargoliner Belgium BV

The way forward in Roadfreight!
Meyer-Antwerp-Logo-_2_

Meyer Antwerp

Uw kantoor, onze passie
Middel-7ElCitadel

El Citadel

Padel en zoveel meer - sport in het groen!
logo-goossens-santens-2

Goossens Santens

Effieciënt en zonder zorgen, voor de vakman in hout van morgen.
Riverstar-logo

RIVERSTAR Academy BV

Consultancy in veilig wegtransport en verkeer