logoAFTI-2021-corporate-pos

AFT INTERNATIONAL NV

TOTAALLEVERANCIER ORTHOPEDIE, PODOLOGIE EN PODOTHERAPIE

Welke producten/services leveren jullie?

AFT International is als totaalleverancier gespecialiseerd in de productie en verdeling van machines en materialen voor orthopedie, podologie en podotherapie. Van orthesen en prothesen tot podologische zolen en het inrichten van werkplaatsen. Onze missie? Elke praktijk voorzien van de veiligste en efficiëntste oplossingen. Dankzij de input van onze klanten ontwikkelen we de meest kwalitatieve hulpmiddelen op maat. Op die manier kunnen zij de beste zorg garanderen aan hun patiënten.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Net zoals elk menselijk lichaam uniek is, heeft ook uw zaak haar eigenschappen en noden. Daarom streven we bij AFT International naar een alles-op-maat-service. Die service is drieledig.

  • Machines en werkplaatsinrichting: we begrijpen hoe belangrijk de juiste werkplaatsinrichting en machines zijn voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Of u nu op zoek bent naar werkbanken, schuurarmaturen, behandeltafels of meetinstrumenten: bij AFT hebben we alles wat u nodig heeft voor een optimale werking en service.
  • Grondstoffen en materialen: we voorzien u van hoogkwalitatieve materialen zodat u aan uw patiënten van de beste zorg kan bieden. We zijn totaalleverancier voor al uw orthopedisch en podologisch materiaal, zoals bekledingsmateriaal, cadcam materiaal, polstering en EVA. Zo heeft u in één keer alles wat u nodig heeft voor halffabricaten, freesblokken op maat en D3D steunzolen.
  • Lijmen en chemische producten: als groothandel voor podologie en orthopedie hebben we een groot aanbod lijmen, oplosmiddelen en andere chemische producten om een betrouwbaar eindresultaat te bekomen.

 

We’re moved by mobility, so let’s move together!

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-VL-bewora

VAN LOOVEREN NV

GROOTHANDEL TUINBOUWGLAS EN KUNSTSTOFPLATEN
036d5e3d-faf0-4f18-99e5-87b7c7c51ae3

Uitgeverij VAN IN

VAN IN is de grootste educatieve leermiddelen ontwikkelaar in België.
Logo_MAN_pos_RGB

MAN Antwerpen

MAN Antwerpen is het filiaal te Wommelgem van MAN Truck & Bus België
SMEETS-VAN-LOOCK-LOGO-2

SMEETS – VAN LOOCK

Ons accountantskantoor is uw betrouwbare gids in accountancy en fiscaliteit
foto-nieuw-logo

Feestzaal Weilandshof

Feestzaal - seminarie
Baken-logo-klein-scherm-100

Baken – ATB VAN DER WEEHE NV

Ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van alle groenwerk onder één dak