logoAFTI-2021-corporate-pos

AFT INTERNATIONAL NV

TOTAALLEVERANCIER ORTHOPEDIE, PODOLOGIE EN PODOTHERAPIE

Welke producten/services leveren jullie?

AFT International is als totaalleverancier gespecialiseerd in de productie en verdeling van machines en materialen voor orthopedie, podologie en podotherapie. Van orthesen en prothesen tot podologische zolen en het inrichten van werkplaatsen. Onze missie? Elke praktijk voorzien van de veiligste en efficiëntste oplossingen. Dankzij de input van onze klanten ontwikkelen we de meest kwalitatieve hulpmiddelen op maat. Op die manier kunnen zij de beste zorg garanderen aan hun patiënten.

Hoe gaan jullie te werk? Wat maakt jullie uniek?

Net zoals elk menselijk lichaam uniek is, heeft ook uw zaak haar eigenschappen en noden. Daarom streven we bij AFT International naar een alles-op-maat-service. Die service is drieledig.

  • Machines en werkplaatsinrichting: we begrijpen hoe belangrijk de juiste werkplaatsinrichting en machines zijn voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Of u nu op zoek bent naar werkbanken, schuurarmaturen, behandeltafels of meetinstrumenten: bij AFT hebben we alles wat u nodig heeft voor een optimale werking en service.
  • Grondstoffen en materialen: we voorzien u van hoogkwalitatieve materialen zodat u aan uw patiënten van de beste zorg kan bieden. We zijn totaalleverancier voor al uw orthopedisch en podologisch materiaal, zoals bekledingsmateriaal, cadcam materiaal, polstering en EVA. Zo heeft u in één keer alles wat u nodig heeft voor halffabricaten, freesblokken op maat en D3D steunzolen.
  • Lijmen en chemische producten: als groothandel voor podologie en orthopedie hebben we een groot aanbod lijmen, oplosmiddelen en andere chemische producten om een betrouwbaar eindresultaat te bekomen.

 

We’re moved by mobility, so let’s move together!

Galerij

Andere leden uit deze sector

logo-Aerts

Aerts Tuinaannemingen

Tuinaanleg met ervaring sinds 1969
naamkaartje_DBFLEX_achter

DB FLEXIBLE LOGISTICS

Logistiek, Flexible to your needs
Danielle-PEENEN-Logo-met-R

PEENEN-IP BV

Wij zorgen voor een optimale juridische bescherming van wat uw bedrijf zo uniek maakt: uw merken en creaties!
Print

la-on

More than a law firm
Phill. Jans logo PMS

Klinger – Philippe jans nv

technische producten in rubber voor de industrie