Bewora Lunch 9 november

We gaan op de lunch bij Anthony Stoop en Julie Van Gool van Restaurant Komaf dat zijn deuren opent volgende maand in een tot erfgoed benoemde hoeve in Wommelgem. De Schranshoeve dateert uit de 17de eeuw en onderging een verbouwtraject van meer dan vier jaar.

In een notendop: Anthony liep stage bij De Pastorale, Vrijmoed en The Jane om later aan de slag te gaan bij Cladestino, Hofke van Bazel en Zilte. Later werd hij chef en mede-eigenaar van Restaurant Likoké in Les Vans, Frankrijk. Daar was Julie zijn rechterhand, met een eigen gastronomische voorgeschiedenis bij onder meer De Librije in Nederland en Casa Del Maco in Spanje.

Wil je er graag bij zijn, wees dan snel want de plaatsen zijn beperkt tot 30 personen.

Voorgerecht

Forel/ mousse gerookte makreel / butternut/ citrus

Hoofdgerecht

Parelhoen / witloof / aardpeer/ beurre noisette

Nagerecht

Chicorei / pain de gene / boskoop appel

Koffiegarnituur

Dit menu wordt u aangeboden aan 80 € per persoon, aperitief, aangepaste wijnen, koffie/thee inbegrepen.

Bewora: lunch 9 november

Naam(Vereist)

Galerij

Details

9 november 2023

Locatie

Restaurant Komaf – Wommelgem

Komende events

Ontdek hier alle komende events die we samen met BeWoRa organiseren!

04 sep
18:00
- 23:00
Locatie: Afspanning Den Moor

Bedrijven die AI niet omarmen, zullen worden weggevaagd

Op ons traditiegetrouw Bewora in ’t groen event, neemt Geert Vromann ons mee, op 4 september, in de wereld van...