We gaan op de lunch bij Anthony Stoop en Julie Van Gool van Restaurant Komaf dat zijn deuren opent volgende maand in een tot erfgoed benoemde hoeve in Wommelgem. De Schranshoeve dateert uit de 17de eeuw en onderging een verbouwtraject van meer dan vier jaar.
In een notendop: Anthony liep stage bij De Pastorale, Vrijmoed en The Jane om later aan de slag te gaan bij Cladestino, Hofke van Bazel en Zilte. Later werd hij chef en mede-eigenaar van Restaurant Likoké in Les Vans, Frankrijk. Daar was Julie zijn rechterhand, met een eigen gastronomische voorgeschiedenis bij onder meer De Librije in Nederland en Casa Del Maco in Spanje.
Wil je er graag bij zijn, wees dan snel want de plaatsen zijn beperkt tot 30 personen.
Voorgerecht
Forel/ mousse gerookte makreel / butternut/ citrus
Hoofdgerecht
Parelhoen / witloof / aardpeer/ beurre noisette
Nagerecht
Chicorei / pain de gene / boskoop appel
Koffiegarnituur
Dit menu wordt u aangeboden aan 80 € per persoon, aperitief, aangepaste wijnen, koffie/thee inbegrepen.