4 weken gratis proeven van fiets, openbaar vervoer of deelmobiliteit

Laat je werknemers 4 weken gratis proeven van fiets, openbaar vervoer of deelmobiliteit! Bewora-leden in Wommelgem komen als eerste aan de beurt, onze leden in Ranst komen volgend jaar aan bod.

Zijn jouw werknemers de files beu? Wil je ze laten ontdekken hoe hun woon-werktraject ook zonder wagen mogelijk is? De komende jaren zal de situatie op de weg niet verbeteren met de geplande werken voor de Oosterweelverbinding. Dankzij ‘De Pendelproeverij’ kunnen jouw werknemers vier weken lang gratis gebruik maken van allerhande fietsen, tickets voor het openbaar vervoer of deelmobiliteit. En wie weet krijgen ze de smaak te pakken om duurzamer, gezonder en soms ook sneller onderweg te zijn!

Er is voor elk wat wils met speedpedelecs, elektrische (bak)fietsen of plooifietsen, tickets voor De Lijn, NMBS of De Waterbus en ook deelsystemen als Donkey Republic, Velo of Blue-Bike. Deelnemende bedrijven krijgen ook een communicatiepakket om hun medewerkers intern op de hoogte te brengen zodat ze zich kunnen inschrijven voor deze actie.

De absolute primeur voor de Pendelproeverij is weggelegd voor de zone Wommelgem. Daar worden alle fietsen en proefabonnementen geleverd in de week van 15 mei en terug opgehaald in de week van 12 juni. Dankzij de samenwerking met BeWoRa komen alle bedrijven op de site in aanmerking, of je nu een kmo bent of een grote onderneming. De bedrijven in Ranst komen volgend jaar aan bod.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Kasper Demol via kasper.demol@lantis.be of pendelproeverij@lantis.be en hij komt in jouw bedrijf een toelichting geven over het concept. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!