Beste sponsor, sympathisant, deelnemer,

De 4de editie van de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker zit erop. Het is een overweldigend succes geworden. 459 teams met net geen 3000 fietsers, vergezelden ons op de voorbije fietsvierdaagse. Het uiterst sportieve en buitengewoon geëngageerde peloton legde het dagelijkse traject van 250 km af en verzamelde de afgelopen maanden meer dan 2,3 miljoen euro voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Daarmee kunnen onderzoekers in Vlaanderen een ferm tandje bijsteken in de strijd tegen kanker.

De weergoden stonden tijdens het hemelvaartweekend niet altijd aan onze kant en zorgden voor een uiterst zware tocht. Kom op tegen Kanker hoopt dat de fietsers van ons team toch genoten hebben van de sportieve uitdaging, de hartelijke sfeer tussen de fietsers en het intense geluk bij het overschrijden van de meet in de middagsteden en in Mechelen. De hartelijkheid waarmee de pelotons in Mechelen en de middagsteden Kalmthout, Roeselare, Deinze en Bilzen onthaald werden, gaf velen een zalig gevoel. Sommige momenten, zoals het huldemoment en het slotfeest, waren emotioneel en deden ons denken aan de dierbaren die we verloren hebben of die de strijd tegen kanker aan het voeren zijn.

Je droeg met jouw engagement bij tot het succes van het evenement. Dank zij jullie inzet en sponsoring slaagde ons team er eerst in om de nodige fondsen in te zamelen en zette vervolgens een straffe sportieve prestatie neer. De tocht van 1000 kilometer, schouder aan schouder door duizenden straten in Vlaanderen, was een hartverwarmend eerbetoon aan iedereen die geconfronteerd wordt met de ziekte.

Wij hopen dat je genoten hebt van de uitdaging en de fietsvierdaagse. Misschien fietsen wij met ons team tijdens het hemelvaartweekend 2014 (van 29 mei tot en met 1 juni) weer mee met de pelotons tegen kanker? Wij hopen het van harte!

In bijlage vinden jullie wat extra sfeerbeelden van onze twee teams en op volgende site www.vanbiggels.be/1000km (user: bewora, pass: Bewora1000km) krijg je een mooie compilatie van de doortocht in Oelegem.

Meer foto's...


Hartelijke groeten vanwege het voltallige BEWORA - Kom op-team!
Stefanie, Nicole en Marc


banner_kanker

Bewora vzw - Maatschappelijke zetel: Koralenhoeve 15 C, B-2160 Wommelgem - BE 0897 614 838 – secretariaat +32 (0)478 983 091 - info@bewora.be
Eventadres: Bewora Building – Jacobsveldweg 12A, B-2160 Wommelgem