"Service, kwaliteit en (verkeers)-veiligheid krijgen bij ons altijd voorrang !!!"

Onder dit motto werd er door het transportbedrijf GROOVER INTERNATIONAL uit Ranst afgelopen zaterdag de chauffeursinfo-dag “ Tussen de lijntjes…” georganiseerd.

“De verplichte 35 uren nascholing voor vrachtwagenchauffeurs heeft in ons bedrijf al lang zijn intrede genomen, maar deze specifiek supplementaire opleiding voor ons bedrijf was bijkomend nodig” vertelt zaakvoerder Marc Van Grootel.

Na verwelkoming door Krista Moulaert en Marc Van Grootel werden de chauffeurs gesensibiliseerd over de belangrijkheid van het imago en de uitstraling van hun bedrijf.

De chauffeurs zijn trouwens de vertegenwoordigers van de firma in het verkeer, maar vaak ook de ambassadeurs van de klanten waarvoor zij onderweg zijn.

En als je 5-sterren in logo durft zetten, moet je dit ook elke dag kunnen waarmaken.

Daarvoor is het belangrijk dat iedereen op een uniforme manier de kleuren van de firma kan en wil verdedigen.

Onder andere om deze reden werd door Tim Waterschoot, mentor en opleider bij Groover, het nieuwe chauffeurshandboek voorgesteld en overlopen.

Ook was dit de ideale gelegenheid om terug te blikken op één jaar vruchtbare samenwerking met TVM-verzekeringen. Bruno Nijs, preventieadviseur bij TVM, gaf tekst en uitleg en benadrukte het belang van preventie in een transportbedrijf. Dit is net waar Groover zich al jarenlang op toelegt en hierdoor kan het bedrijf voor diverse dossiers mooie statistieken voorleggen.

Ook was er uiteraard de nodige aandacht voor de nieuwe dvd van het project “ Veilig op Weg” van de beroepsorganisatie Transport en Logistiek Vlaanderen, waar Groover al jaren actief aan meewerkt. Dit is een veiligheidscampagne waarbij Groover met een vrachtwagen scholen bezoekt en de jonge weggebruikers de gevaren van de dode hoek uitlegt.

Na het theoretische hoofdgerecht was het tijd om, samen met de partners, in het pittoreske Lier te genieten van een heerlijk avonddiner. Vele leuke anekdotes en verhalen deden de ronde en aan tafel werden er nog vele kilometers afgelegd tot het tijd was om de tacho op rust te zetten !

Foto...

 


Bewora vzw - Maatschappelijke zetel: Koralenhoeve 15 C, B-2160 Wommelgem - BE 0897 614 838 – secretariaat +32 (0)478 983 091 - info@bewora.be
Eventadres: Bewora Building – Jacobsveldweg 12A, B-2160 Wommelgem